Profiel

Profiel

Bedrijfsprofiel Wilgenburg Loon- en Grondverzet

Na jarenlang alle facetten van loonwerk, grondverzet en werken met veel verschillende soorten kranen meegemaakt te hebben besloot Menno Wilgenburg deze werkzaamheden op eigen voet voort te zetten met het bedrijf Menno Wilgenburg kraanverhuur en grondverzet . Maart 2001 werd er begonnen met 1 rupskraan en al vrij snel uitgebreid met meerdere kranen.

Op 1 juli 2008 ging Menno Wilgenburg in vennootschap samen met Richard Fransen die vanaf 2004 werkzaam was op het bedrijf. Hierdoor veranderde het bedrijf Menno Wilgenburg in V.O.F. Wilgenburg.

Op 1 januari 2009 werden de loonwerkzaamheden van Loonbedrijf Bolt overgenomen en zijn we nu ook in het loonwerk actief. Hierbij veranderde de naam in Loon- en grondverzetbedrijf V.O.F. Wilgenburg.

Per 1 januari 2019 is de bedrijfsstructuur veranderd naar een B.V. structuur, waarbij de naam gewijzigd is naar Loon- en Grondverzetbedrijf Wilgenburg B.V.

Loon- en grondverzetbedrijf Wilgenburg is uitgegroeid tot een bedrijf met een eigen identiteit en zeer diverse klantenkring. Klanttevredenheid voor een zeer aantrekkelijke prijs staat hoog in het vaandel. Het meedenken met de klant, om zo samen tot dé perfecte oplossing te komen, is de afgelopen jaren een belangrijke kernkwaliteit gebleken waardoor de klantenkring een trouwe klantenkring geworden is.

Wilgenburg is bij uitstek uw specialist in Groen, Grond en Infra

CONTACTGEGEVENS

 • LOCATIE

   

  Tweemat 1a, 9861 TB Grootegast

   

 • E-MAILinfo@vofwilgenburg.nl

   

 • TELEFOON

   

  0594-613407

   

6

Trekkers

7

Kranen

500+

Tevreden klanten